Košík:je prázdny
cena:0.00,- €
poštovné zdarma

Káva Jardin

  • Pridané: 20.08.2014   |   141 čítaní / zobrazení
Káva predávaná pod značkou JARDIN od roku 2007 v sebe ukrýva najlepšie kávové suroviny , dovezené z tých najznámejších "kávových" krajín , ako je napríklad Kolumbia , Guatemala , Etiópia alebo Indonézia . Kvalita tejto kávy spočíva v použití unikátnej technológie, zaručujúcej , že káva ostane vždy čerstvá .Celý výrobný proces od praženia až po balenie prebieha v ochrannej atmosfére , zabraňujúcej tomu , aby sa kyslík spôsobujúci oxidáciu dostal ku kávovej surovine . Keď sa kyslík dostane  do kontaktu s kávou , dochádza k tzv. "starnutiu" kávy - zhorší sa jej chuť , zoslabne jej aróma a chuť kávy sa stáva zatuchnutou . Aby sa spoločnosť vyhla tomuto "starnutiu" , vyvinula špeciálny výrobný postup , ktorý zachováva bohatú a plnú chuť čerstvo vypraženej kávy v každom balení . Zakaždým , keď otvoríte výrobok značky JARDIN , budete privítaní intenzívnou arómou a chuťou tak sviežou , že ohromí každého milovníka kávy . Pri výrobe je naviac použitá aj technológia dvojitého praženia , zaručujúcu pravú chuť každej kávy JARDIN .
reagovať   |   91.148.42.***   |   22. jún, 10:23mletá káva
Len pre zaujímavosť posielam úryvok článku zo stránky coffeein.sk . Ďalším dôležitým faktorom je aj čerstvosť praženia . Káva je najlepšia maximálne do 30dní od jej upraženia. Zrnko kávy si treba predstaviť ako konzervu, ktorá v sebe drží všetky tie chute a arómy. Ak túto konzervu otvoríte o 50dní od upraženia bude už polo-prázdna a za 70dní bude úplne prázdna. Toto isté, len v oveľa rýchlejšom horizonte platí aj na mletú kávu, ktorú treba okamžite po zomletí skonzumovať.
8/10